Röviden cégünkről

Kollégáink már több mint 15 éve foglalkoznak a számítástechnika különböző területeivel. A kezdetekkor számítógép javítás, számítógép és számítógép hálózat üzemeltetés volt a profilunk. Ügyfélkörünk eleinte kizárólag kis és középvállalkozások voltak, de később egyre több magánember informatikai problémáit tudtuk, akár otthonában is orvosolni. Partnereink megelégedettségének köszönhetjük cégünk dinamikus fejlődését.

Tevékenységünket igyekeztünk az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíteni, és kiterjeszteni annak érdekében, hogy Ügyfeleink (magán és céges) részére mind komplettebb informatikai szolgáltatást tudjunk nyújtani (szolgáltatásainkról itt olvashat bővebben). 15 éves tapasztalatunk, valamint Ügyfeleink visszajelzései alapján úgy szerveztük cégünket, és alakítottuk üzletpolitikánkat, hogy Partnereink számára minden területen kimagasló minőségű, és megfizethető szolgáltatást tudjunk nyújtani (árainkat ide kattintva tudja áttekinteni).

Mára cégünk az Ügyfelek, és a folyamatosan bővülő magyarországi piac igényei alapján szervizfutár szolgáltatásunknak köszönhetően Magyarország teljes területén nyújt teljeskörű szolgáltatást.

Számítógépét az Imperial 22 azonnali futárszolgálat juttatja el szervizünkbe, majd vissza Önhöz.

 


www.pcfix.hu - Számítógép szervíz, javítás Budapesten, Zuglóban.