Otthoni számítógépek javítása, bővítése

 

Új szolgáltatásunk:

Playstation és Xbox játékkonzolok hűtőrendszer tisztítása pasztázással!

A géped hálás lesz érte.

 

PS4 és Xbox One konzol hűtőrendszer tisztítás + hővezető szilikonpaszta csere: 10 000 Ft

PS3 és Xbox 360 konzol hűtőrendszer tisztítás + hővezető szilikonpaszta csere: 6 500 Ft

Ha hangos a játékkonzolod, hozd el tisztításra. Az elégtelen hűtés könnyen károsíthatja a játékgép alaplapját és az adattárolót is. A hűtőrendszer tisztításával és a hővezető szilikonpaszta cseréjével hosszabb életet adhatsz gépednek.

 

A számítógép és az Internet használata mára szinte minden háztartás alapvető kellékévé vált. Elkerülhetetlen a mindennapi ügyintézés folyamán, fontos és gyors információforrás a pörgő mindennapokban, és társ a szórakozásban. Az informatika és a computerek a legváratlanabb helyeken is megjelennek (hűtőszekrény, mosógép, fényképezőgép, golyóstoll, gyerekjátékok, TV, hifi stb.). Napjainkban a család fényképeit, videóit, leveleit, fontos dokumentumait is számítógépeken tároljuk. A számítógépek kényes eszközök, érdemes törődni velük.

A családban lévő gépek (asztali számítógép, laptop, okostelefon, multimédia szerverek, média lejátszók, UPNP TV-k) biztonságos, és kiszámítható működése nagyon fontos minden felhasználó számára. Egy váratlanul fellépő hiba sok bosszúságot okoz, és akár fontos adatok elvesztésével is járhat.

Ha szeretné megelőzni a bajt, vagy már megtörtént,
hívjon minket! 06 70 376 0063

Problémák, melyek előfordulhatnak, Ügyfeleink szavaival :)

 

 

 • “kék halál”, nem indul a Windows. Bármit csinálok, csak egy kék képernyő jelenik meg értelmetlen kódokkal.
   
 • Folyamatosan újraindulgat, lefagy a gépem, nem tudok vele mit kezdeni. Meg tudnák javítani?
   
 • Ha játszom a számítógépen, akkor pár perc múlva lefagy, vagy újraindul.
   
 • Nincs Internetem! Bármilyen weblapot akarok megnézni, csak hibaüzenetet kapok. Az e-mail-eket sem tudom elolvasni. Az internet szolgáltatóm azt mondta, hogy nálam van a hiba.
   
 • Se kép, se hang! A gépem nem reagál a bekapcsológomb nyomkodására. Tegnap, mintha égett (füst) szaga is lett volna?!
   
 • Mostanában nagyon lassú lett a számítógépem, pedig nemrég vettem. Tele van a monitorom reklámokkal, pedig Én semmi “olyan” oldalon nem jártam. Lehet, hogy vírusok vannak rajta?
   
 • Kiírta a Windows, hogy “Előfordulhat, hogy az Ön Windows példánya nem eredeti.”, mit tegyek most? Már alig működik a gépem, és dolgoznom kellene rajta.
   
 • Ismerősőm mondta, hogy vírusírtó programot kellene letöltenem, de nem tudom, hogy melyiket válasszam. Nem akarok rosszat letölteni!
   
 • Vásároltam egy laptopot a M...M... -ban, hazavittem, bekapcsoltam, és nem működik. A boltban azt mondták, hogy valamit telepíteni kell rá, de inkább hívjak számítógép szerelőt. Tudnának segíteni?
   
 • Nem nyomtat a nyomtatóm! Festék van benne, de csak villog bután.
   
 • Nem találom a dokumentumaimat, de tegnap még itt volt egy könyvtárban. Remélem meg tudják keresni, mert minden fotóm, zeném abban volt.
   
 • Zajos a gépem, olyan hangja van, mint egy “turbinának”. Csináljatok vele valamit, mert a feleségem már válni akar :)
   

 


Ha ismerősek Önnek a fenti szituációk, és megbízható szerelőt szeretne féltett számítógépéhez, laptopjához segítünk Önnek!