Újracsomagolt és felújított felső kategóriás laptopok, PC-k és monitorok garanciával

Felejtsd el a "műanyag", 1-2 évre tervezett laptopokat, amik idő előtt a kijelző puszta le-felhajtásától tönkremennek, megrepednek, kettétörnek.
Sajnos a legtöbb ma forgalomban lévő, 300-400 ezer Ft árkategória alatt lévő laptopnak nagyon silány az anyagminősége, nem beszélve a sebességükről és a használhatóságukról. A különféle gyártók a laptopok vékonyításával, vonzóbb külsejével igyekeznek új laptopokat piacra dobni, figyelmen kívül hagyva a vásárlónak azt az igényét, hogy szeretnénk a laptopot sok-sok évig hibamentesen használni úgy, hogy az korszerűnek számítson több év elteltével is.

Az egyéni ügyfeleknek, azaz nem céges partnereinknek is jár a Business kategóriás minőség. Kínálatunk ezt az igényt hivatott kielégíteni. Listánkban kizárólag Business kategóriás, tehát cégeknek készült, üzleti laptopokat talál, melyeknek az anyagminősége és sebessége messze jobb, mint a jelenleg piacon lévő papírvékony "eldobható" notebookoké.

Ezek az új és újszerű, teljesítményben és anyagminőségben is vezető lapopok most csökkentett áron vásárolhatók meg az igen magas eredeti áruk töredékéért.

 

Hívjon minket most: +3670 376 0063
Hétfőtől péntekig, 9-16 óra között várjuk ügyfeleinket Zuglóban, az Adria sétány 6/i címen.

 

 

 
   
   
   
   
   
   
Telefonos elrhetőség: 06 70 376 0063
Üzletünk címe: 1148. Budapest, Adria sétány 6/i