VHS kazetta digitalizálása DVD-re, külső merevlemezre vagy flash meghajtóra

 

 

A személyes felvételek, értékes családi videók pótolhatatlanok.

A sérülékeny, minőségéből veszítő, mágneses elven működő kazetták kora lejárt. 

Digitalizáljon, hogy fontos videóanyagait minőségromlás nélkül, megbízhatóan tárolhassa!

 

A VHS technológia egy kb. 40 éves szabvány szerint működik, amelynél ma már sokkal korszerűbb, adatvesztés és minőségromlás nélküli technológia áll rendelkezésünkre.

A legtöbb háztartásban már a számítógép, DVD-lejátszó, laptop és hasonló modern készülékek dominálnak hanganyag és vidók lejátszására, ami nem véletlen.

Igaz, a DVD lemezeket 10-15 évre tervezik, a legtöbb ennél jóval hamarabb tönkre megy sajnos. A Winchesterek a rázkódásra és a légnyomás változására érzékenyek, míg a flash meghajtók, azaz memóriakártyák vagy pendriveok a statikus elektromosság által vannak veszélnek kitéve.

Ezért ha megkérdezik tőlünk, hogy milyen eszközön érdemes tárolni a fontos, pótolhatatlan adatokat, a válaszunk minden esetben az, hogy:

- digitális formában
- legalább két különböző eszközön

 

Adatmentés szolgáltatásunkat minden esetben szóban történő egyeztetés előzi meg, így ha az interneten talált ránk, kérjük hívja kollégánkat a 0630 225 6166 telefonszámon, hogy pontosíthassuk a részleteket és fel tudjunk készülni az Ön által behozott anyag digitalizálására, illetve pontosabb időintervallumot is tudunk adni az anyag elkészítésére.